2 Eylül 2015 Çarşamba

Starbucks Nişantaşı mağazası Reserve ile yeni bir kahve deneyimi yaşatıyor

Dünyada ve ülkemizde kahve kültürünün gelişmesinde en önemli rol oynayan Starbucks, kahve severlere  Nişantaşı şubesinde yeni bir deneyim yaşatıyor. Dünyada nadir bulunan kahve çekirdekleri içinden keşfettikleri bir tutam kahveyi, kahve severlerle buluşturuyor. Buna da Reserve deniyor.Kahve çekirdekleri önce, Reserve kahveler için özel kurulan Seattle'daki kavurma tesisinde kavruluyor. Daha sonra özel yöntemlerle demlenerek kahve severlere ikram ediliyor. 



Starbucks Reserve ilk olarak Nişantaşı mağazasında satışa sunulmaya başlandı. Dün düzenlenen basın toplantısryla; Kavrulmuş ceviz ve kakao çekirdeği lezzetlerinin hissedildiği KOLOMBIA TOLİMA ve limonsu ve çiçekçi lezzetler, hafif biberimsi baharat aromalarının ağır bastığı EAST TIMOR ERMANA' yı ilk deneyenlerdendik. 


İngiltere'den gelen barista ve 21 ülke arasında birinci seçilen Avrupa Barista Şampiyonu Gürkan Kumak bizimle deneyimlerini paylaştı. Kahvelerin hikayelerini dinleyip, bizim için demlenen kahveleri birlikte yudumladık. 



Bu kahveleri denemek isteyenler için önemli bir uyarı! İki çeşitten sadece 500 bardak demlenecek. Bu anın tekrarı yok. Çünkü her kahvenin ayrı bir hikayesi var. Kahve aşıklarının bu deneyimi yaşaması için acele etmelerini tavsiye ederim.



Bu güzel deneyim için Starbucks 'a çok teşekkürler.. 

Adres:
Vali Konağı caddesi/Teşvikiye/Nişantaşı

Telefon:
 0212 248 02 82

Çalışma saatleri:

Sabah 07.00 ile 23.00 arasında hizmet vermektedir.



Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...