25 Aralık 2017 Pazartesi

Cafe Saffron/ Eyüpte Kahvaltı Mekanları

 Eyüpte manzaraya karşı kahvaltı yapabileceğiniz çok fazla alternatif bulunmuyor. Eyüpteki mekanların çoğu lezzet ve hizmet konusunda biraz sıkıntılı. Eyüpte kahvaltı yapılabilecek bir kaç alternatif bulunuyor. Ancak fiyatlar çok pahalı ve  güler yüzlü hizmet anlayışların maalesef ki bulunmuyor. 



Cafe Saffron ise , Eyüpte Haliç manzaralı kahvaltı yapabileceğiniz temiz ve ferah bir mekan. Yaklaşık 10 yıldır Eyüp Sultan'da Silahtar Ağa caddesinde hizmet veriyor. Menüsünde türk mutfağına ait lezzetler sunuluyor. En sevdiğim öğün kahvaltı olduğu için tercihimi kahvaltıdan yana kullandım.


 Kahvaltı menüsünde 3 tür kahvaltı bulunuyor.


 Bereketli Kahvaltıda;  Ezine Peynir, Trakya Eski Kaşar, Erzincan Tulum, Lor Peynirden oluşan zengin peynir çeşidi bulunuyor. Siyah-yeşil zeytin, domates, Çengelköy salatalık, Dana Jambon, Hindi Jambon salam, kızarmış sucuk, acuka haşlanmış yumurta, nutella, beyaz çikolata, bal kaymak, tahin pekmez, tereyağı meyve ve ev yapımı reçeller. 

 Saffron Kahvaltı Tabağı'nda; Ezine Peynir, Trakya eski kaşar, siyah-yeşil zeytin, Domates, Çengelköy salatalık, Haşlanmış Yumurta, Dana Jambon, Hindi Jambon, Salam, Kızarmış Sucuk, Bal, Tereyağı ve Ev yapımı reçeller. 

Simit eşliğinde kahvaltı yapmayı sevenler için de Simitcçi Kahvaltı seçeneği sunulmuş.

 Simitçi Kahvaltı Tabağı'nda; Gevrek sokak simidi, Ezine Beyaz Peynir, Siyah Zeytin, Domates, Çengelköy salatalık ve haşlanmış yumurta. 
Cafe Saffron, Kahvaltı seçeneğinin dışında ana yemek, tatlı ve kahve molası için tercih edebileceğiniz bir mekan. Nargile keyfini sevenler için de iyi alternatiflerden biri.


Fiyat:





Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...