16 Aralık 2017 Cumartesi

Boğazda Kahvaltı Mekanları(Avrupa Yakası) : Kuruçeşme Kahvesi

Hafta sonu dışarıda kahvaltı yapmayı çok seviyorum. Kuruçeşme Kahvesi, Boğazda bulunan kahvaltı mekanlarını sevenler için iyi alternatiflerden. Konumundan dolayı Avrupa yakasında oturanlar tarafından çok ziyaret alıyor.

2008 den beri Beşiktaş Kuruçeşme hattında hizmet veriyor. Dünya mutfağına ait lezzetlerin yanı sıra son zamanlarda kahvaltısıyla da ön plana çıkıyor. Standart kahvaltı tabağının dışında bana özel bölümünden istediğinizi seçebiliyorsunuz. Bu oldukça güzel düşünülmüş. Çoğu mekanda serpme kahvaltı adı altında verilen kahvaltıların çoğunu müşteriler değil mekan belirliyor:) Bu ayrıntıyı da unutmamak lazım.





Serpme kahvaltıda çeşit oldukça zengin..Peynir çeşitlerinden zeytin çeşitlerine; jambon, salam, sucuk,  acuka, hellim, tereyağ, kaymak  gibi seçenekler mevcut. Kahvaltıda olmazsa olmazım reçel çeşitleri. Kahvaltıda sunulan reçeller organik( Çilek, Böğürtlen, Kayısı, Vişne) Serpme kahvaltıda omlet ve sahanda yumurta da var.




Diğer kahvaltı mekanlarından farkı 'Mınlama' sunulmuş olması. Yoğurtlu sosla sunulan kıymalı gözleme. . Denemenizi tavsiye ederim. 


Kahvaltı sonrası türk kahvenizi içmeden mekandan ayrılmamanızı öneririm.



Kahvaltı dışında Nargile, Karaoke, Oyun Salonları ve Özel Localar bulunuyor. İsterseniz oyun oynayabilir isterseniz de arkadaşlarınızla Karaoke keyfi yapabilirsiniz.


Kuruçeşme Kahvesi, sevdiklerinizle hoş vakit geçirebileceğiniz keyifli ve ferah mekanlardan.  Siz de benim gibi boğazda kahvaltı mekanlarını seviyorsanız denemenizi tavsiye ederim.

Kuruçeşme Menü Fiyat Listesi:

Serpme kahvaltı ortalama kişi başı: 35 TL





Adres:
Kuruçeşme Mah. Muallim Cevdet Naci Cad. No:35 Kuruçeşme/Beşiktaş

Telefon:
0212 287 81 07

Çalışma saatleri:
Mekan 09:00 ile 03:30 saatleri arasında hizmet vermektedir.


Mekanda nakit ve kredi kartı geçerlidir.

Otopark hizmeti:

Mekanın vale hizmeti bulunmaktadır.




Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...