17 Nisan 2017 Pazartesi

İstanbulda doğa manzaralı kahvaltı mekanı: Tepe Majeur(Bizim Tepe)/Ulus/Beşiktaş

Doğayla iç içe olan mekanlarda kahvaltı yapmayı çok seviyorum. İstanbul'da doğa manzaralı kahvaltı mekanların sayısı oldukça az. Doğa manzaralı kahvaltı mekanlarının sayısının artmasını çok istiyorum. 

Geçtiğimiz hafta Ulus taraflarında Tepe Majeur(Bizim Tepe) Restaurant'ı keşfettim. Şehrin tam ortasında ama şehirden uzak olduğunuzu hissettiğiniz bir ortamı var. Bir yanınızda orman bir yanınızda havuz.. Doğa ve havuz manzarası eşliğinde kahvaltınızı keyifle yapabilirsiniz. Havaların güzelleşmeye başladığı bu günlerde havuzlu bahçesinde orman manzarası eşliğinde hafta sonu keyfi yapabilirsiniz.


2008 yılından itibaren en ünlü düğün mekanı Fransız bahçelerini işletmekte olan Elchyn Group'un Etiler Ulus'ta hizmete açtığı Tepe Majeur, türk ve dünya mutfağından izler taşıyor. 

Ben açık büfe kahvaltısını denedim. Tepe Majeur'un hafta sonuna özel olarak hazırlanan brunchları oldukça zengin. Hafta sonları yaklaşık olarak büfe kahvaltıda 70 çeşit bulunuyor. Peynir çeşitleri, şarküteri bölümü, mevsim yeşillikleri ve sıcak olarak sunulan patates kızartması, menemen, omlet gibi oldukça zengin bir menüsü var. 


  

  

Açık büfe kahvaltıda olsa kendi kahvaltımı hazırlamayı çok seviyorum. Özenle hazırladığım kahvaltının görüntüsü.



Saat 12:30'da kahvaltı büfesi kaldırılarak zeytinyağlılar ve tatlı çeşitleri sunulmaya başlanıyor. Zeytinyağlı ve tatlı çeşitlerinin bir arada sunulduğu büfe ise 14:30'a kadar devam ediyor. Ben kahvaltısını oldukça beğendim. Tavsiye ederim. 



Kahvaltı sonrası tatlı-kahve muhteşem ikilisi olmazsa olmazlarımdandır. Kabak tatlısı favorim oldu.


Tepe Majeur, brunch dışında yemek, kurumsal toplantılar, özel davet ve düğün, kına gibi organizasyonlar için de tercih edilen mekanlar arasında. 

Fiyatı:65 TL

Adres:
Kuru çeşme mah. Bizim tepe çıkmazı No:2 Ulus/Beşiktaş/İstanbul

Telefon:(Rezarvasyon yaptırmanızı öneririm)
0212 257 92 20

Mekan sabah 09;00 ile akşam 00:00 arasında hizmet vermektedir. 

*Mekanda nakit ve kredi kartı geçerlidir.

Bu güzel organizasyon için Marka Sanat'a çok teşekkürler..

1 yorum :

  1. Çok güzel bir mekan keşfi olmuş, yazdım burayı aklıma :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...