14 Şubat 2017 Salı

Kırıntı/Bebek ile 14 Şubat Sevgililer Günü Romantik Bir Akşam Yemeği

Bugün 14 Şubat Sevgililer günü. Hepinizin sevgililer günü kutlu olsun. Geçtiğimiz günlerde Kırıntı Restaurant'ın Bebek şubesinde boğaz manzarası eşliğinde Sevgililer günü menüsünü denedik. Kırıntı Bebek, Cranberry(turna yemişi) ile bloggerlar için sağlıklı bir sevgililer günü menüsü hazırlamış. Cranberry(turna yemişi), oldukça sağlıklı bir yiyecek. Yaban mersini familyasından diyebiliriz.

Ünlü diyetisyen İpek Ağaca Kaçkar, bizimle cranberry'nin sağlığımız üzerinde nasıl etkileri olduğundan bahsetti. Bol oksidanlı, kansere karşı koruyucu, yüksek miktarda C vitamini içeriyor. Salatalarda, yemeklerde ve pastalarda kullanabiliyorsunuz. Kırıntı Restaurantta oluşturulan 14 Şubat Sevgililer günü menüsünde salatadan ana yemeğe, tatlıya kadar hepsinde Cranberry(turna yemişi)kullanılmış.

Ana yemek olarak Beef Stragonof tercih ettim. Etin sosuna bu meyveyi çok yakıştırdım. Et ve cranberry uyumu oldukça iyi ayarlanmış. Bence Kırıntı menüsünde yer alması gereken lezzetlerden..


Pasta olarak Cranberryli pasta tercih ettik. 14 Şubat Sevgililer günü için özel oluşturulmuş pastayı da oldukça keyifle yedik.

Kırıntı Bebek şubesini 14 Şubat Sevgililer gününde deniz manzarası eşliğinde  sevgilinizle baş başa romantik bir yemek için tercih edebilirsiniz. Kırıntı Bebek şubesinde Sevgililer günü için pastayı denemeyi unutmayın!

Menü fiyatı:

Adres:
Bebek mah. Cevdet Paşa Caddesi. No: 35 Bebek/Beşiktaş.

Telefon:
0212 257 67 27

Mekan 09:00 ile gece 02:00 saatleri arasında hizmet vermektedir.

Nakit, kredi kartı, yemek kartları geçerlidir.


Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...