27 Aralık 2015 Pazar

Yılbaşı programları 2016/Hilton ParkSA ve Hilton Bosphorus



2015'in sonuna yaklaşıyoruz. 2016'ya ise çok az bir vakit kaldı. Yeni yılda boğaz manzaralı bir mekan arayışında olanlar için Hilton ParkSA ve Hilton Bosphorus la ilgili  detaylar aşağıdaki gibidir:

Hilton Parksa/Cloud 7 Restaurant/Maçka

Cloud 7 Restaurant'ta DJ perfırmansı eşliğinde açık büfe yemek, limitsiz yerli içki dahil sabaha kadar devam edecek olan eğlence kişi başı KDV dahil 495 TL.
Özel konaklama paketinden yararlanmak isteyenler için Cloud 7'de yılbaşı yemeği ve geç kahvaltı dahil iki kişilik konaklama dahil 1380 TL+KDV. Hilton Parksa İstanbul'u sadece konaklama için terceh etmek isterseniz kahvaltı dahil iki kişi 490 TL+KDV.
Hilton ParkSA İstanbul, Noel akşamı için özel hazırlanan menü KDV dahil 180 TL.

Rezarvasyon için  0 212 310 12 00 'ı arayabilirsiniz.

Hilton Bosphorus/Bosphorus Terrace Restaurant:

Zengin açık büfe, canlı ızgara istasyonu, Hilton'un geniş şarap kavından seçilmiş şarap ve yerli içkiler eşliğinde gece saat 02:00'ye kadar devam edecek canlı müzik ve DJ performansı. ( Kişi başı KDV dahil 595 TL )

Şadırvan'da şampanya, özel içecekler ve ikramların sunulduğu kokteylle başlayıp Balo Salonu'ndaki kutlamayla devam edeceği gecede, ödüllü Hilton şeflerin sunduğu akşam yemeği, saat 03:00'e kadar devam edecek olan canlı müzik ve  DJ performansı. ( Kişi başı KDV dahil 650 TL )

Veranda Terrace'ta DJ ve perküsyon performansı eşliğinde 19:30 ile 24:00 saatleri arasında boğaz manzarasına karşı açık büfe yemek servisi ve 2 kadeh yerli içki. (Kişi başı KDV dahil 185 TL)

Hilton İstanbul Bosphorus'ta konaklama paketi seçeneği de bulunuyor. Bosphorus Terrace Restaurant'ta yılbaşı yemeği ve geç kahvaltı içeren paket 1735+KDV. 

Balo Salonu'ndaki kutlamaya katılanlar için, yılbaşı ve Bosphorus Terrace'ta geç kahvaltı dahil, iki kişilik konaklama 2100+KDV.

*Ayrıca yeni yıl paketlerinden birini alan misafirler, Bosphorus Terrace Restaurant'ta cuma akşamları düzenlenen 'Geleneksel Balık Geceleri' nde ağırlanacak. Misafirler Ocak 2016 sonuna dek bu fırsattan yararlanabilecek.

2016'ya evinde merhaba demek isteyenler için de Hilton İstanbul Bosphorus'ta hindi siparişi verebiliyorsunuz. Fırında bütün hindi, yanab mersinli sos, iç pilav, kestane sosu ile sunuluyor. 1 kg fiyatı 95'TL'dir.

2016'nın ilk gününe Bosphorus Terrace Restaurantta zengin brunc ile başlangıç yapmak isteyenler için Yeni Yıl Brunch büfesinin fiyatı 175'TL. Yerli alkollü içecekler, çay kahve ve meşrubatlar fiyata dahildir.

Rezarvasyon için 0212 315 60 00 'yı arayabilirsiniz. 
Adres:
Cumhuriyet cad. Harbiye/Taksim. 

Şimdiden iyi yıllar diler, 2016'da herşeyin gönlünüzce olmasını isterim. 

2 yorum :

  1. Mutlu bir yil diliyorum bol gezmeli bol yemeli icmeli.huzurlu mutlu..

    YanıtlaSil
  2. Canım çok teşekkür ederim :) Ben de sevdiklerinle, mutlu, huzurlu bir yıl dilerim :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...