4 Aralık 2015 Cuma

East İstanbul Moda'da Tarçın Event's 5. Yıl Kutlaması ve Sponsorlar

  Tarçın Event's in 5. yılını Double Tree By Hilton'un terası East  360 İstanbul Modada blogger arkadaşlarımızla kutladık. Hande Kazanova, Özlem Mekik, Haldun Tüzel, Radyo D program sunucusu Sarı Şeker Sema, Sedef Şahin gibi ünlü isimler de bizimleydi.Mekanla ilgili detayları bir önceki postumda bahsetmiştim. Gözden kaçıranlar varsa East 360 Modadaki brunchla ilgili detaylara buradan ulaşabilirler. 






  Fatma Samsa Yılmaz, Tarçın Events olarak; marka danışmanlığı, pr, sosyal medya, organizasyon ve etkinlik hizmeti veren bir kurum olduğunu belirtti. Ardından son zamanlarda yaşanan terör olaylarından dolayı kadın olarak bize büyük görevlerin düştüğünü söyleyerek sözü Avukat Saynur Aslan'a devretti. Saynur, bize kadın olarak hukuksal haklarımızdan bahsetti.





 Saynur'dan sonra Başak Hanım bizi Shoe City hakkında bilgilendirdi. Kişiye özel danışmanlık hizmeti sunan Shoe City, ayak ölçümü ve dijital ayak analizi yapılıyor. Başak Hanım Türkiye'de bu konuda eğitim veren tek kişi. Bana da 300 TL üzeri alışverişlerde geçerli 150 TL değerinde hediye çeki çıktı.

Bu güzel günde sevgili sponsorlarımız da yanımızdaydı.

Sponsorlarımız:
Activia: ( Süt ürünü )
Rejim yapmayı sevmesem de Activia'nın meyveli yoğurtlarını severim. Özellikle de çileklisi favorimdir. Activia'nın gönderdiği Ananaslı-Hindistancevizli ve Çilekli-Kivili süt ürününü denedim. Çilekli-kivilisi daha çok hoşuma gitti. Ananasla hindistan cevizi lezzet uyumu iyi olmuş. Yakında migroslarda yerini alacakmış. Siz damak zevkinize göre tercih edebilirsiniz. Activiaları bitirdikten sonra yanındaki taşları dumbell olarak kullanabiliyorsunuz.Güzel dünülmüş bir ayrıntı.



Amway: ( Yüz jeli, Tonik, Serum, Yüz Kremi, Göz altı Kremi)
Amway, sevdiğim kozmetik markalardan. Rimel, Eyliner, Fırça seti, Roll-on kullandığım kozmetik ürünlerden. Rimel, Kirpiklerim çok olmamasına rağmen kirpiklerimi dolgun gösteriyor. Eylinerı, hiçbir yere bulaştırmadan sürebiliyorsunuz.Yüz jeli, Tonik, Serum, Yüz Kremi, Göz altı Kremi en kısa sürede deneyeceğim ürünlerden..



Bioderma: (Bioderma,Yetişkinler için; Sensibio H2O Makyaj Temizleme suyu,pamuk, dudak balmı, el kremi;çocuklar için şampuan. )Bioderma'nın H2 Makyaj Temizleme Suyunu kullanıyorum. Makyajı çok kolay silebiliyorsunuz. Tavsiye ederim.



Hc Care: ( Saç Bakım Komplexi )
Hc Care'in Ovex saç bakımını kullandım. Saçlara yumuşaklık kazandırıyor ve saçların kolay taranmasını, yıpranmış saçların onarılmasını sağlıyor. Saç Bakım Komplexi deneyeceğim ürünlerden..



Bebak: ( Vücut Kremi, Acıbadem Kremi, Pamuk )
Bebak'ın Acıbadem Kremini makyaj temizleyici olarak ve  güneş yanıkları için kullanıyorum. Çok memnunum.



İxora Parfüm: ( Parfüm, Duş Jeli, Rolon )
İxora'nın parfümlerini seviyorum. Kalıcı ve doğal. Etkinlikte gönderdikleri parfüm de duş jeli de güzel kokuyor. Kokuya karşı hassas bir insan olarak beğendim. Rolonlarını da ilk kez deneyeceğim.



Scotch Brite: ( 2 Boy Mop Paspas, 3 Çeşit Temizlik Bezi, Toz Toparlayıcı)

Scotch Brite kullandığım ürünlerden..



Cook: ( Yağlı Kağıtlı Folyo )
Cook'un folyo ve streç filmleri ben dahil çoğumuzun kullandığı ürünler. Yağlı Kağıtlı Folyosunu ilk kez deneyeceğim.


Post-it: ( Yapışkan notlar )
Post-it'in renkli yapışkan kağıtları çalışma masamda yerini aldı :)


Commend Askı: ( Yapışkan askı )




Kliksa: ( Kolye )



Dizayn_İst: ( Oda Parfümü )




İlk defa deneyeceğim markalar ise şöyle;

Topicrem: ( Nemlendirici )



Beliz Kozmetik: ( Şampuan, Diş Macunu )
Özellikle diş macununu denemek için sabırsızlanıyorum.



Le Soil: ( Güneş görmeyen saçlar için şampuan )



Cosmed: ( Canlandırıcı Saç Kremi, Vanilyalı Nem Maskesi )


Bebek ve anneleri düşünen sponsorlarımız, MamiPower ( Süt artırıcı ), Mustela ( Bebek Şampuanı ), Molfix ( Bebek Bezi, Islak Mendil ).

Hepsi alanında uzman markaların gönderdiği süt artırıcı, bebek şampuanı, bebek bezini şimdilik bebeğim olmadığı için bir tanıdığıma vereceğim. 


Mekan sponsorumuz 360 East Moda'ya, Elektro Lüx'e, Shoe City Confort'a, fotoğraf çekimlerini yapan Ubafoto'ya, etkinlik pastamızı yapan Şımarık Tatlar'a çok teşekkürler.

1 yorum :

  1. güzel bir etkinlik olmuş ayrıca annelerin düşünülmesi daha güzel sevgiler

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...