15 Eylül 2015 Salı

Shangri-La Bosphorus İstanbul' da Lobby Lounge / Beşiktaş

Uzak Doğulu otel zinciri Shangri La Bosphorus'un , Avrupada Paristen sonra ikinci oteli İstanbul Beşiktaş' ta bulunuyor. Boğaz'ın en güzel konumunda Dolmabahçe Sarayı ile Deniz Müzesi arasında yer alıyor. Shangri La Bosphorus, Uzak doğu mutfağından esintiler dışında Lobby Lounge ile hizmet veriyor.Lobby Lounge'de her ay, dünyanın farklı ülkelerinden gelen 101 çeşit çay eşliğinde farklı bir ülkenin mutfağından tatlı çeşitleri sunuluyor. Eylül ayı boyunca Fransız tatlıları bizimle olacak. Fransız mutfağını temsil eden Milföy, Ekler, Makaron gibi tatlıların yanında şerbetli tatlılar da bulmanız mümkün.



Her gün 14:30-18:30 saatleri arasında sınırsız çay eşliğinde çeşit çeşit tatlıları deneme imkanınız bulunuyor. Açık büfe çay saatinde tatlıların yanında pide, börek, küçük hamburgerler ve atıştırmalıklar da var.



Tatlılardan, Milföy'ü; Şerbetli tatlılardan Şekerpare ve Şöbiyet'i; Tuzlulardan su böreğini sevdim.




Çaylardan; siyah çaya en yakın çay olarak nitelendirilen içerisinde bergamot bulunan Darjeeling Earl Grey; Meyve çaylarından elma, amber çiçeği ve limon yapraklarından oluşan Copa Cabana hoşuma gitti.




Fiyatı:
Açık büfe çay saati 78 TL

Adres:
Hayrettin İskele Sok.( Beşiktaşta Deniz Müzesi'nin yan tarafı)


4 yorum :

  1. Her şey harika görünüyor.En sevdiğimdir çay saatleri !

    YanıtlaSil
  2. çilekli milföy beni benden aldı canım :)

    YanıtlaSil
  3. Tatlılar tatlılar :) Nefis görünüyorlar :) Sevgilerimle

    YanıtlaSil
  4. Burası çok merak ettiğim yerlerden biri,bakalım ne zaman gitmek kısmet olacak.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...