3 Nisan 2015 Cuma

Tarçın Events ile B' IOTA Lansmanı/Elite World Hotel's/ Taksim

Geçtiğimiz hafta sonu Tarçın Event'in düzenlediği Biota ile Güzellik lansmanındaydım. 2002 yılından beri  sağlık ve güzellik sorunlarına etkin ve uzun vadeli bitkisel çözümler sunan B'İOTA hakkında faydalı bilgiler edindik. Malum hepimizin en hassas noktası güzellik :) 

Kapıdan girer girmez çiçeklerle ve masamızda duran mis amber kokulu sabunlarla karşılandık. 




Bünyesinde Bioxcin, Bioder, Bioblas, Biomen, Restorex ve Nutraxin gibi markalar bulunuyor. En güzel özelliği de %100 bitkisel ürünler olması. Her ürün  B'IOTA laboratuvarlarında titizlikle inceleniyor.

 

   

Bioblas'ın saç kremini kullanıyorum. Çok memnunum. Saçlarıma parlaklık vermesini seviyorum.Tavsiye ederim. 
Saç şampuanını ilk defa kullanacağım. Saç şampuanı, saçların daha sağlıklı uzamasını sağlıyor, saç dökülmesini önlüyormuş. 


B'İOTA'nın Biobaby, Bioder gibi ürünleriyle ilgili de bilgi aldık. Hassas bir cilde sahibim. Her ürünü gönül rahatlığıyla kullanamıyorum. Bitkisel olsa dahi alerji yapıyor. Cildimi bebek yağıyla nemlendiriyorum. Yine bir etkinlikte tanıştığım Biobaby'nin bebek yağını yazın kullanmıştım. Çok memnun kaldım. Tekrar almak istediğimde kozmetik mağazalarında bulamamıştım. Biobaby ürünlerini yetkili eczanelerde bulabiliyormuşuz. Lansman sayesinde bunu da öğrenmiş oldum :)


Ürün tanıtımının ardından Biricik Nuray'ın Efsaneye Yolculuk hikayesi bizi bizden aldı. Anka kuşunun anlatıldığı hikayesinin ana fikri 'Kişinin aslında tüm yolculuğu kendinedir.' mesajı beni çok etkiledi. Hikayenin sonunda dağıtılan Anka kuşu işlemeli el aynası çok hoşuma gitti. 


Deniz Kamber ile Kahkaha yogası yaptık. Tüm olumsuz enerjiyi üstümüzden attık.


Kahkaya yogamızı yaptıktan sonra da firma yetkilileri B'İOTA'nın multi vitamin ilaçları ve Bio Lady pedleriyle ilgili bilgi verdikten sonra günü sonlandırdık. B'IOTA'nın bütün ürünlerini bebekler ve kendimiz için gönül rahatlığıyla kullanabiliriz.



Bizi çok güzel hediyelerle uğurladılar. 


Bize özel olarak hazırladıkları sepetten çıkan ürünler ise şöyle:






Hediyeler için B'İOTA 'ya, davet için Tarçın Events'e çok teşekkürler. 



2 yorum :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...