6 Nisan 2015 Pazartesi

Kahve Dünyasında Çikolata Atölyesi/ Forum İstanbul

Geçen hafta Kahve Dünyası ve Eray Kılıç iş birliğiyle güzel bir organizasyon gerçekleşti. Forum İstanbul şubesi'nin çikolata atölyesindeydik..  Yaklaşık  3,5 saat süren, keyif aldığım etkinliklerden biriydi. Hem yaptık hem yedik. Çikolataya doyduk. Kahve Dünyası, hepimizin bildiği gibi gerçek çikolata üreticilerinden biri. Çikolatalarının kaliteli olmasının sebebi ; Gana ve Fildişi Sahilinden seçtikleri kakao tanelerini, kendi oluşturdukları grup şirket olan Altın marka tesislerinde üretmeleri.


Dünyanın ikinci en büyük endüstriyel çikolata üreticisi. Kısaca; doğal, katkısız, birinci sınıf kakao tercih edildiği için gerçek çikolata yiyoruz. Ben Kahve Dünyası 'nın çikolatasını, dondurmasını, suflesini, brownisini kısaca her şeyini severek tüketiyorum.Gerçek çikolata yemek istiyorsanız kakao oranının %70 olması gerekiyor. En sağlıklı olan bitter, en sağlıksız olan ise beyaz çikolata.


Kısa bir bilgilendirmenin ardından hemen çikolatalarımızı yapmaya başladık.



Şefimiz kısa bir bilgi verdikten sonra hemen çikolatalarımızı yapmaya başladık.


Çikolata ile fıstığın uyumu olan roche,çikolata kaplı çilek ve trüf yaptık.


Atölye'nin en güzel tarafı da, yaptıklarınızı eve getirip bir güzel afiyetle yemek..



Trüflerimi Kahve Dünyasında unutmuşum :( O yüzden sizinle trüflerin resmini paylaşamıyorum.

Kahve Dünyası " Bir çikolata sever çikolata yapmayı da sever. "  diyor. Haksız da sayılmaz. Çikolata yaparken çok keyif aldım. 80 TL'ye çikolataya doyuyorsunuz. Mutlaka Kahve Dünyası'nın çikolata atölyesine gitmenizi tavsiye ederim.
Atölye için detaylı bilgi ve rezervasyon yapmak için 0530 555 67 91 telefonu arayabilir ya da atolye@kahvedunyasi.com ' a mail atabilirsiniz. Atolye bulunan şubeler: Forum İstanbul, Kemerburgaz, Kozzy Avm.

Adres:
Bayrampaşa/Forum İstanbul.

Bu güzel etkinlik için Eray Kılıç'a ve Kahve Dünyası'na çok teşekkürler

2 yorum :

  1. Çok güzel bir etkinlikmiş.. Lezzet dolu, çikolata dolu bir gün..hımm.. nefiss..

    YanıtlaSil
  2. offff nası yaaaaa olmaz böle şeeee :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...