8 Ocak 2015 Perşembe

Arzum Küçük Ev Aletleri Sponsorluğunda Şef Deniz Orhun la Workshop

Geçtiğimiz hafta Arzum Küçük Ev Aletleri sponsorluğunda Şef Deniz Orhun'la bir workshop yaptık. Deniz Orhunla yemek pişirmenin incelikleri üzerine sohbet etme ve onu daha yakından tanıma fırsatımız oldu. Ziraat Mühendisliği okuyup, Londrada İşletme üzerine master yapan Deniz Orhun, bir gün kararını değiştirip Pastacılık konusunda kendini geliştirmeyi ister ve Amerikada pastacılık üzerine master yapar. Kendisi Barack Obamanın 49, doğum günü pastasını yapar. 



Deniz Orhun, hafta içi her gün Cine5 ekranlarında Deniz'den Mutfak Hikayeleri adlı Tv programı yapıyor. Enerjik,disiplinli ve her şeyden öte samimi bir şef.. 

Deniz Şef'in mutfağında Çubuk Krekerli Hindi ve  Vanilyalı Cupcake yaptık. 



Mutfağa girmeden önce mutfakta kullanacağımız Arzum 'un Presto, Dublex, Blender, Kettle gibi ürünleriyle ilgili kısa bir bilgi edindik.  Mutfağa çok girmeyen biri olarak Arzum'u yakından tanımak iyi oldu :)






Kısa bir bilginin ardından Krekerli Hindi göğsünü yapmaya başladık. 



Galete unu yerine çubuk krekerleri rondoda geçirip hindi göğsünü ya da shinitzel'i çubuk krekere bulamanızı tavsiye ederim. Ben tadını çok beğendim :)



Hindi göğsünün yanında da Kestaneli  Özbek Pilavı yaptık :) 




Eray Kılıç 'la birlikte güzelce süsledik :)



Ardından Vanilyalı Cupcake'imizi yapmaya başladık. Cupcakelerin içine frambuaz da ekledik. 







Workshop'un ardından Arzum bizi güzel bir hediyeyle uğurladı. 




Bu güzel hediye için Arzum'a, mutfakla ilgili deneyimlerini bizimle paylaştığı için Deniz Orhun'a ve davet için Eray Kılıç'a çok teşekkürler..







1 yorum :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...