26 Aralık 2014 Cuma

Maslak Sheraton/ Cafe 333

 20 Aralık Cumartesi günü Blogger arkadaşlarımla Sheraton Maslaktaki Cafe 333 de açık büfe öğle yemeğinde buluştuk. Gizem Özdilli, Okan Karacan gibi ünlülerde bizimleydi.Açık büfede yemek, salata, tatlı ve pastane ve meyve bölümü bulunuyor. Maslak gibi iş merkezlerinin olduğu bir semtte oldukça hafta içi uygun bir fiyata 28 TL'ye yemeğinizi yiyebiliyorsunuz. Cafe 333 ,  konum, ambiyans ve lezzet bakımından oldukça cazip. Bu bölgede çalışanlara duyurulur :)
 
 
 
   
 
 
 
Salata çeşitleri:
 
 
 Veee en sevdiğim bölüm :)
 
Pastane ve tatlı bölümü:
 
Çeşit fazla olunca insan hepsinden yemek istiyor. Tatlı ve hamur işi sevdiğim için bu bölümü es geçemezdim.
 
 
 
 
 
 

 

Meyve bölümü:
 
 
Maslak Sheraton Cafe 333' ün açık büfe bölümünü beğendim. Lezzet ve sunum bakımından gayet iyiydi.
 
 
Özellikle tatlı ve pasta bölümü sunum ve lezzet bakımından benden tam not aldı.
 
 
Yemek ziyafetinin ardından Sheraton Maslak' ın ödüllü şefi İlker Erdoğan, Bi Mutfak İki Şef' Özlem Mekik ve Ayvaz Akbacak' ın hazırladıkları yılbaşı hindisi'nin sunumu oldukça iyiydi. Hindi'nin pişirilmesiyle ilgili bir kaç tüyo da verdiler..  Hindi'nin yumuşak olması için fırınlanmadan önce haşlanması ve üzerine bal sürülmesi gerek. Eğer Sheraton Maslak'ın Kestaneli iç pilavlı Hindisini satın almak isterseniz fiyatı:199 TL ( 6 kg, 8 kişilik ).
 
 
 
 
 
Adres:
Büyükdere cad. Üç yol mevki (İtü maslak metro durağının karşısı)
 
Telefon:
0212 255 99 99
 
 
Bu güzel davet için Eray Kılıç'a ve bizi güzel bir şekilde ağırladıkları için Sheraton Maslak' a çok teşekkürler.

5 yorum :

  1. Yine çok güzel bir etkinlik olmuş Büşracım :) Tanışamadık senle bir türlü bu tip etkinliklerde...

    YanıtlaSil
  2. Evet canım.. Umarım bir etkinlikte bir araya geliriz :))

    YanıtlaSil
  3. Bu yıl iyiliklerin, güzelliklerin yılı olsun. Mutlu yıllar:)

    YanıtlaSil
  4. afiyet şeker olsun canım.mutlu yıllar.

    YanıtlaSil
  5. lezzet dolu bir etknlik..nefiss..

    YanıtlaSil