18 Şubat 2014 Salı

Güney Dürüm Evi/ Alibeyköy

Güney Dürüm Evi, Alibeyköyde bulunan,iki katlı bir mekan. ( Yeşilpınar da bir şubesi bulunuyor.) Çöp şiş, adana kebap, tavuk kanat, ciğer gibi seçenekler bulunuyor. Ben kebap ve çöp şişin tadına baktım. İkisinin de lezzeti hoşuma gitti.






Çöp Şiş

Adana Kebabı dürüm olarak tercih etmeyi seviyorum. Dürüm de et lezzeti kadar lavaş da önemlidir. İnce lavaşla sunum yapmaları hoşuma gitti. Ancak tek sıkıntı dürümün içinde domates biraz fazla olmasıydı. Adana kebabın lezzetinin tadına varmak istiyorsanız dürümün içine domates koydurmamanızı tavsiye ederim :) 
adana kebap

Yemeklerin üzerine künefe de denedim.Lezzeti iyiydi. Tavsiye ederim :)


Çalışanları ilgili,güler yüzlü.. Ayrıca temiz bir mekan. Bazı kebapçılara girdiğinizde çok ağır bir koku oluyor. Onu pek sevmiyorum. Güney Dürüm Evi'ne girer girmez ağır bir kokuyla karşılaşmıyorsunuz.
Mekanın ambiyansıyla ilgili bir kaç fotoğraf da çektim.




                      

Güney Dürüm Evini mümkünse hafta içi tercih etmenizi öneririm. Hafta sonu çok yoğun oluyor. Yoğunluktan dolayı rezarvasyon ve çay servisi yapmıyorlar. ( Ben hem hafta içi hem de hafta sonu gittiğim için bu önemli bilgiyi de vermek istedim :)

Fiyat listesi:


Adres:
Alibeyköy merkezde( Mısır'ın ordan merkeze doğru girin. Köşede büyük bir cami göreceksiniz. Caminin karşısında ) 
Telefon:
(0212) 626 6280

Çalışma Saatleri:
Öğlen 12 ile gece 00.30 arasında hizmet vermektedir.

Mekanda kredi kartı ve nakit geçerlidir.

16 yorum :

  1. afıyet bal seker olsun nezıh bır mekânmış*-*

    YanıtlaSil
  2. Çok teşekkür ederim canım :) Tavsiye ederim..

    YanıtlaSil
  3. Güzel bir mekana benziyor, bu arada bir blog toplantısında resminizi gördüm blogları gezerken, ne tatlı bir insan dedim. Blogda yansıttığınız sıcaklığı fotoğraftan da hissetmek mümkün oldu. Bu arada afiyet olsun diyorum. İstanbul'a gelince önerdiğiniz mekanlar rehberlik edecek. Sevgiler;).

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım güzel düşüncelerin için çok teşekkür ederim :) Ben de senin için aynı şeyi düşünüyorum :) Çok içten ve samimisin. İstanbula geldiğinde haber verirsen yardımcı olurum :) Görüşmek üzere. Sevgiler

      Sil
  4. kepçecim çok sevdiğimiz bir mekan diyemeyeceğim, dekorasyon falan yok ama adamlar çöp şişte iddialı canım, ye kalk sistemini sevmesem de sırf lezzeti için gidiyoruz biz de
    çıkışta da balkan tulumba :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aynen lüks bir mekan değil belki ama çöp şiş ve adana kebabını beğendim.Aynı senin dediğin gibi ye kalk sistemi var :) Balkan tulumbayı da yazacağım. Biz de yıllardan beri müdavimiyiz :)

      Sil
  5. of nasıl da canım çekyi yavv :)

    YanıtlaSil
  6. Büşra'cım harika mekanlar,sevgiler...

    YanıtlaSil
  7. Mekan güzel fiyatlar uygun sen de tavsiye ediyorsun lezzetlerini aklım da olsun canım yolum düştüğünde ,paylaşımın için çok teşekkürler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet aklında olsun canım.. Lezzetini beğendim :) Ama hafta sonu elif in dediği gibi ye kalk sistemiyle çalışıyorlar. Hafta sonu gideceksen de 3 te falan gitmeni tavsiye ederim :)

      Sil
  8. Istanbula gidince ilk is ugrayacagim hem kunefede varmiss oh mis gibi 😊

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...