8 Ekim 2017 Pazar

Ondo Dürüm Alibeyköy/ İstanbulda Çöp Şiş Nerede Yenir?

İstanbulda çöp şiş ve ciğer yiyebileceğiniz bir çok mekan bulabilirsiniz. Ancak iyi çöp şiş ve ciğer yapan mekan bulamanız zor. Benim İstanbul'da çöp şiş yemeyi sevdiğim bir kaç mekandan biri Ondo Dürüm.. 4 kişi başladıkları bu yolculukta şu anda 35 kişi olarak hizmet veriyorlar.


 İyi lezzetin adresi, yıllardır işini titizlikle yapan mekanlardan biri olan Ondo Dürüm 2002'den beri Alibeyköy'de hizmet veren bir mekan. Kullanılan malzemeler taze, lezzetler iyi, güler yüzlü hizmetli davranan çalışanları var. Daha ne olsun. Lezzet ve güler yüzlü hizmetlerinden dolayı yıllardır müdavimi olduğum  bir mekan.  Ondo'nun öne çıkan lezzeti çöp şiş ve ciğer. Menüde çöp şiş, ciğer dışında beyaz et ve kebap çeşitleri de bulmanız mümkün.  


Çöp şiş'in eti yumuşak ve kullanılan kuyruk yağının kıvamı ise oldukça iyi. Ciğer, yapması kolay ama aynı zamanda lezzetinin tutturulması en zor yiyeceklerden. Ciğerin eti sert olduğu zaman işkenceye dönüşebiliyor. Bu yüzden her yerde yiyemiyorum. Ondo'da yediğiniz ciğerin eti yumuşak ve yağlı değil. Tam kararında. Arnavut ciğeri sevenler burada gönül rahatlığıyla deneyebilirler. 

Ciğer, çöp şiş, adana kebap, kanat gibi menüde yer alan lezzetlerin hepsinin tadına bakmak istiyorum diyenler için de Karışık kebap seçeneği mevcut. Kısaca 'Little little into the middle :) '


Çöp şiş ve ciğerin yanında gelen mezeler oldukça çeşitli. Acılı ezme, mevsim salata ve gibi 4 çeşit meze geliyor. Mersin usulü garnitürlerle hazırlanan mezeler oldukça lezzetli. Etler, Anadolu'dan ve Trakya'dan. İslami koşullara göre hazırlanıyor.


Genel olarak Kebapçıların ambiyansı çok kötü oluyor ve bu tür mekanlarda sıkışık masalar yüzünden yediğiniz yemekten bile zevk alamayabiliyorsunuz. Ben  yemek yediğim mekanın ortamından da çok etkileniyorum. Bu tür yerler bana ye-kalk mantığında çalışan yerler gibi geliyor. Rahat oturamıyorsunuz. Ondo'nun en sevdiğim özelliği masaların sıkışık olmaması ve ferah olması.

Mekanın vale hizmeti de bulunuyor. Otoparkı olduğu için park sorunu yaşamıyorsunuz. Kısaca, Ondo Dürüm gidilesi, görülesi, tadılası mekanlardan..

Adres: 
Karadolap mah. Çırçır caddesi Gazi sok. No:32 Alibeyköy/ Eyüp

Telefon: 
0212 427 05 05

Çalışma saatleri:
Mekan saat 12 ile 00:30 arasında hizmet vermektedir.

Fiyat listesi:

Çöp şiş porsiyon: 25 TL
Ciğer şiş porsiyon: 25 TL



Ondo Dürüm, Ondo Dürüm alibeyköy, çöp şiş istanbul, lezzetli çöp şiş nerede yenir, ondo dürüm fiyatlar, ondo dürüm fiyat listesi, yemek, tatlı
Ondo Dürüm Menu, Reviews, Photos, Location and Info - Zomato





Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...