29 Ocak 2016 Cuma

Güllüoğlu'nun genel müdürü İnstagram Fenomeni Fatih Güllü

1978 doğumlu olan ailenin 6. kuşağı Fatih Güllü, 11 yaşında eğitimine devam ederken bir yandan da Güllüoğlu'nun üretim tesislerinde bulunmaya başlamış.  Marmara Üniversitesi'nde Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik okurken bile aile geleneği olan işini de hiç bir zaman ihmal etmemiş. Üniversite bitene kadar Çırak ve Kalfalığı tamamlayarak Usta olmuş. Şu anda ise Güllüoğlu'nun yönetim kurulu üyesi ve genel müdürü.

Çocukluğundan beri devam eden tutku ile işin inceliklerini öğrenerek  Güllüoğlu'nu daha ilerilere taşımak için oldukça emek sarf ediyor. Fatih Güllü, yurt dışında yaptığı yatırımlarla baklavanın dünyaya tanıtılmasında önemli bir role sahip. 

12 Ocak Salı Günü Güllüoğlu'nun Kağıthane şubesinde Elif Kübra Genç ile Fatih Güllü'yü daha yakından tanıma imkanımız oldu. Kendisi, mutfaktaki maharetlerinin yanında aynı zamanda bir instagram fenomeni. Yaptığı her yemek ve tatlıyı bütün ayrıntılarıyla f.gulluoglu instagram hesabında paylaşıyor. Takipçilerinin sorduğu soruları tek tek cevaplıyor. 2014 Ağustos ayında oluşturduğu instagramda oldukça popüler. Benim takipçilerimin %99'u kadın diyor.

Fatih Güllüoğlu ile sadece sohbet etmedik. Birbirinden lezzetli su börekleri, baklavaları ve tatlıları da götürdük.

Su böreği yağlı değildi. Tam istediğim kıvamdaydı.


Baklavalar ise ılıktı. Baklavanın en sevdiğim hali :)

Güllüoğlu'nun Kağıthane şubesi ve lezzetleriyle ilgili ayrıca bir blog yazısı yazacağım. Takipte kalın!



Bu güzel davet için Fatih Güllü'ye çok teşekkürler.






Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...