10 Ocak 2016 Pazar

Dardenia Fish&Bread/Maslak

   İki hafta önce Dardenia'nın Maslak şubesindeydim. Yılların markası Dardenel tarafından 2011'de kurulan Dardenia, geleneksel balık ekmeğe yeni bir lezzet deneyimi kazandırıyor.  İlk olarak Erenköy ve Maslak'ta hizmet vermeye başlayan markanın şu anda Mecidiyeköy, Göktürk, Bu yaka Avm ve Nişantaşı olmak üzere 4 şubesi daha bulunuyor. Ayrıca online olarak web adreslerinden sipariş verme imkanınız da var. Hedefi ise; Küresel bir marka haline gelmek. Türkiye'nin ilk balık ekmek zinciri olan Dardenel tarafından ciddi bir ar-ge yatırımı ve çalışmaları yapılmış.

  Dardenia'da doğal ortamda yetişmiş balıklar tercih ediliyor. Balıklar Norveç ve Ege Denizi'nden getiriliyor. Taze sunulmasının yanında hijyene önem veren bir marka.. Yemeğin hazırlanma ve sunulma sürecinde temizlikle ilgili her ayrıntıya çok dikkat ediliyor.

  Bol Levrekli Levrek Çorbası, Dinamit Karides, Ekmek Arası Ege Levrek Izgara, Mersin Logos Şiş Salata, Fish&Chips, Cızbız Somon Köfte, Brüksel Midye, Double Chocolate Kek denediğim lezzetler..


 Levrek seven biri olarak  Levrek, süt, patates ve baharatlarla harmanlanan Bol Levrekli Levrek çorbasını sevdim. Limon ve krutonla servis ediliyor.



Dinamit Karides, özel acı sosla servis edilen atıştırmalık. Sosla-baharat aroması iyi olmuş.


Ekmek arası Ege Levrek Izgara, özel dardenia ekmeği, tartar sos, karamelize soğan ve yeşillikle servis ediliyor. Dardenia'nın özel olarak hazırladığı ekmeği çok beğendim. Levreğin kılçığı güzel ayıklanmıştı.


Fish&Chips, Dardenia'nın hazırladığı özel balıklarından. Tempura Cod balığının Tartar ve Spicy sosla sunulmuş hali.


Cızbız Somon Köfte, balık sevmeyenler için bir alternatif olabilir. Özellikle çocukların seveceği lezzetlerden.


Brüksel midye, midyenin üzerine tereyağ ve gouda peyniri konulduktan sonra fırınlanlanıp servis ediliyor. Midye severlerin beğeneceğini düşünüyorum.


Mersin Logos Şiş, salatanın üzerine konulan iki şiş logos ızgarayla sunuluyor.


Double Chocalate'ın çikolatası yoğun, lezzeti iyiydi.



Fiyat bilgisi:

Bol Levrekli Levrek Çorbası: 9, 5 TL
Dinamit Karides: 20, 5 TL
Ekmek Arası Levrek Izgara: 18, 5 TL
Fish&Chips: 22, 5 TL
Cızbız Somon Köfte: 23, 5 TL
Brüksel Midye: 29, 90 TL
Mersin Logos Şiş: 24,5 TL

Adres:
Ahi Evran cad. Dereboyu sok. No:8 Maslak ( Metroyla İtü Maslak Kampüsünde inin. Plazalardan çıktıktan sonra karşı sokaktan girin. İkinci sağdan döndükten sonra sağda göreceksiniz. )

Telefon:
0212 276 57 01

Çalışma saatleri:
Mekan sabah 11:00 ile akşam 21:00 saatleri arasında hizmet vermektedir.


Mekanda Kredi Kartı, Ticket ve Sodexho geçerlidir.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...