19 Eylül 2015 Cumartesi

Kaşıbeyaz Food Point/ Göktürk

Kaşıbeyaz Lezzet Grubu, 'Sağlıklı lezzet ve fast-food anlayışını kazandırmak' amacıyla Haziran ayında Göktürk şubesinde hizmet vermeye başladı. Kebap seven biri olarak bu karar çok hoşuma gitti. Yıl içinde Göktürk ve Başakşehir dışında Ataşehir, Bahçeşehir, Bağdat Caddesi ve İstiklal caddesi olmak üzere 4 şube daha açacaklar.Kaşıbeyaz Food Point'in menüsünde çiğ köfte, içli köfte, lahmacun, döner, kebap çeşitleri, baklava, katmer, künefe gibi seçenekler bulunmakta.
 Mezelerle başlangıcı yaptık.




Mezelerle birlikte çiğ köfte ve içli köfteler geldi. İçli köfte'nin tadını çok beğendim.




Kaşıbeyaz Sarma, Kaşıbeyaz'ın yeni lezzetlerinden biri. Sebzeli bahar kebabın yufka kadar ince bir hamura sarılıp fırına veriliyor. 



Nar ekşili cevizli-soğanlı lahmacun, antep lahmacunu ve karışık kebapla devam ettik. Nar ekşili lahmacun, karışık kebapta ise adana kebap favori lezzetim oldu. Kebaplar kuzu etinden yapıldığı için etler lezzetliydi.



Nar ekşili lahmacun
Antep lahmacun
Karışık Kebap
Finali Künefe ve Katmerle yaptık.. Katmer ve künefe çıtır çıtırdı..





Fiyat listesi:
Analı kızlı  Çorba: 7 TL.
Nar Ekşili Lahmacun:9,5 TL.
İçli Köfte: 9 TL.
Kaşıbeyaz Sarma: 32 TL.
Karışık Kebap: 42 TL.

Adres:
İstanbul caddesi, Göktürk Mah. No: 26/10 Eyüp ( Otobüsle gidecekseniz Mecidiyeköyden 48'e ya da Eyüp'ten 48 a ya bindiğiniz taktirde Hisar Okulları iett durağında inin. Otobüsten indikten sonra dümdüz ilerleyin. Sağda kalıyor. Otobüs durağı'na 10 dakika yürüme mesafesinde.)

Telefon:
444 10 00

Mekanda kredi kartı geçerlidir.


Bu güzel davet için Kaşıbeyaz Lezzet Grubu'na çok teşekkürler.



2 yorum :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...