30 Kasım 2014 Pazar

The Market Bosphorusda By Trileçe Lansmanı/Kuruçeşme

 Her Trileçe değil By Trileçe sloganıyla yola çıkan Mehmet Tarakçı ve İhsan Güler geçtiğimiz hafta The Market Bosphorus'da lansman düzenledi. Bir çok blog yazarı, gazeteci, ve mekanist gurularının da bulunduğu lansman 200 kişinin katılımıyla gerçekleşti.  
 

 

Marka danışmanı Eray Kılıc'ın daveti üzerine ben de oradaydım. Trileçe sever olarak bu daveti kaçıramazdım :)
 
 
Karamelli ve Frambuazlı Trileçe'nin yanında farklılık yaratıp Hindistancevizli ve Nutellalısını da yapmışlar.
 

Hepsinin tadına baktım. Karamellisini beğendim. Frambuazlısında ekşimsi bir tat alamadım. Nutella ve Hindistancevizi Trileçe'ye yakışmış :)  Nutellası biraz daha olabilir. Hindistancevizlisi ise güzeldi.
 
 
Bizi güzel bir hediyeyle uğurladılar.
 
 
 
 
Adres:
 
Altıntepsi Mahallesi Ordu Caddesi No:13/A Bayrampaşa/ISTANBUL
 
Telefon:
 
0212 493 0 999

 

3 yorum :

  1. Son zamanlarda en sevdiğimiz tatlı oldu trileçe. Eskiden çok az yerde rastlanırdı şimdilerde nereye gitsem karşıma çıkıyor ama herkes kendine göre değişiklikler yapıyor. İnaır mısınız hep nutellalı yapılabilir mi diye düşünmüşümdür. Mutlaka süper olmuştur. Teşekkür bu güzel paylaşım için.

    YanıtlaSil
  2. Şu trilice tatlısını yapayım istiyorum ama öyle aklıma yatan orjinaline yakın bir tarif bulamıyorum nette tamam 3 çeşit süt olmasın ama birazda gerçeğine az da olsa yakın olsun istiyorum herkesler kafasına göre yapıyor bende kararsız kaldım canım ve çok sevdiğim bir tatlı bakalım bir gün bana da nasip olur yapmak inşaAllah Büşracım güzel paylaşımın için çok teşekkürler tatlım sevgilerimle.

    YanıtlaSil
  3. Trileçe hem hafif hem lezzetli bir tatlı.Paylaşım için teşekkürler Büşracım.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...