25 Temmuz 2014 Cuma

İftar Mekanları 2014 / İBB Sosyal Tesisler / Haliç Sosyal Tesisleri/ Balat




İbb Sosyal Tesisler , kalite, hizmet ve lezzet bakımından tercih ettiğim mekanlardan.. Sosyal Tesisler arasında Fethi Paşa Korusu, Florya ve Haliç favorim. Geçen hafta Haliç Sosyal Tesisleri iftar için tercih ettim.



Ramazan boyunca her günün menüsü farklı.

Günün menüsünde; İftariyelikler, Paçanga böreği, Köy Salata, Lahana Çorbası, Avcı Soslu Biftek, tatlı olarak Güllaç, Soğuk içecek, sınırsız çay ve su vardı.









Her şey gayet iyiydi. Ancak tek sıkıntı tatlıların iftariyeliklerle birlikte masada olmasıydı. Bahçe kısmında olduğumuz için güllaç biraz yumuşamıştı. Yetkililere söyledim hemen değiştirdiler. Tatlının yemek sonrası dağıtılması daha iyi olabilir diye düşünüyorum. 


Fiyatı: 35 TL

Adres:
Abdülezel Paşa caddesi Kadir Has Üniversitesi karşısı

Telefon:
Sosyal Tesisler, hem nezih hem de uygun mekanlardan. Ramazan bitmeden gitmek isterseniz telefon açıp rezervasyon yaptırmanız yeterli.

4441034

6 yorum :

  1. Afiyet olsun ve Allah kabul etsin canım...

    YanıtlaSil
  2. güllaç geçmiş görünüyor cidden..

    YanıtlaSil
  3. Allah kabul etsin. Dışarıda iftar açmak cazip görünse de bana hiç uymuyor. Sofradaki zengin çeşitleri görünce daha yemeden tıkanıyorum. Yiyemediklerimde aklım kalıyor :)) Bu İBB Sosyal Tesisleri aslında bir olay. Çok gitmişliğim yok ama gittiklerimden çok etkilendim. En son evvelki kış Kasımpaşa'daki tesisde bir öğlen balık yedik. Kış mevsimiydi, teras kapalıydı. Sofra mükemmeldi. Sofra takımı, yediklerimiz ve servis olağanüstüydü. Çok mutlu olduk. Midemiz de cebimiz de yanmadı. Bu vesileyle, Ramazan Bayramını kutlarım. Nice bayramlara, sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  4. benım favorımde florya burayada gıtmem lazım sevgıler

    YanıtlaSil
  5. Oruç tutanların oruçlarının kabul olmasını diliyorum çok zor bir şey başardılar , hem çok sıcaktı, hem de çok uzundu. Tatlının önce gelmesini çok sevdim.:)) Çünkü ben tatlıyı önce yerim. Fiyatı da süpermiş. Bu güzel tanıtım için teşekkürler.

    YanıtlaSil
  6. süper ve harika görünüyorlar. tok adamı acıktırır resimler :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...