5 Mart 2014 Çarşamba

Gözde Şarküteri/Kadıköy

Gözde Şarküteri, Kadıköyde Balıkçılar Sokağında bulunuyor. 1986 yılında kurulmuş. 1000 çeşit ürün ve 250 ye yakın meze çeşidi bulunuyor.




Gözde Şarküteri de peynir çeşitlerinden antrikota kadar bir çok kahvaltılık çeşitlerini bulabilirsiniz. 

Gözde şarküteri

Meze çeşitlerinden dolayı da Ramazan ayında çok tercih edilen mekanlardan..Klasik mezelerin dışında deniz ürünleri mezelerini de bulabilirsiniz. Lakerdayı tavsiye ettiler. Ama henüz deneme imkanım olmadı.. Yolum tekrar düşerse Lakerdayı da denemek istiyorum.

Mezeler
Şarküterinin dışında dışarda zengin zeytin çeşitlerinin bulunduğu bir stand var.



Kadıköyde kahvaltı yapmak için mekan ararken burayı keşfettim.Şarküteri olduğu için ürünleri tazedir diye düşündüm ve kahvaltı için burayı tercih ettim.
Ben klasik kahvaltı tabağı aldım.Kahvaltı tabağı doyurucu.Fakat çay konusunda biraz daha özenli olmaları lazım.Beyaz fırından bir şeyler alıp kahvaltıyı daha da güzelleştirdim :) Siz isterseniz kendi tabağınızı da oluşturabilirsiniz.

Kahvaltı tabağı

Fiyat Listesi:
Kahvaltı tabağı:14TL.
Çay:1 TL.
Adres:
Güneşli Bahçe sokak, No:8 Kadıköy
Telefon numarası:
0212 414 75 75 
Çalışma Saatleri:
00.07 ile 21.00 arasında hizmet vermektedir.


5 yorum :

  1. Fiyatlar uygunmuş kahvaltı için afiyetler olsun canım.Buradan bir iki kere peynir almıştım güzeldi.Dediğin gibi çeşit çok fazla.Büşracığım sevgilerimle tatlım.Teşekkürler.

    YanıtlaSil
  2. Gözdecim ne de güzel bi,r yermiş burası süper teşekkür ler verdiğin tüm bilgiler için.
    İlk fırsatta uğrayacağım

    YanıtlaSil
  3. Ne güzel hem satış hem kahvaltı salonu..Kahvaltı fiyatı normal de çayın ücrete tabiii olması güzel değil..Duyurulur :))
    Afiyet olsun canimm..

    YanıtlaSil
  4. Kepçeciğim benim en sık uğrak yerlerimden biri.:) Peynir konusunda, tek rakibi Milka'dır. İkisi de süperler. Kızların nişanlarını yaparken, çok desteklerini almışımdır meze konusunda:) Sana tiyo...Bir daha uğrarsan Arap Salatasından tat. 2.tuyo:) Midye dolmasını harika yaparlar. Sevgiler.

    YanıtlaSil
  5. Beyaz peynirimi sadece oradan alırım:-)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...