16 Ocak 2014 Perşembe

Kahve Dünyası / Cevahir AVM

Kahve Dünyası 2004 yılında Eminönünde ilk mağazasını açmış. Geleneksel Türk kahvesinden Espresso bazlı gurme kahve çeşitlerine, aromalı filtre kahvelerden soğuk kahvelere uzanan 50 den fazla kahve çeşidi bulunuyor. Kahveyle birlikte çikolata üretiminde de oldukça başarılı buluyorum. Lokumlu çikolataları favorim :)



Kahve Dünyası' nın İstanbul ve Türkiye genelinde bir çok yerde şubesi bulunuyor. Hatta Londrada  da şube açarak yurt dışına da açılmış oldular. Evime yakınlığından dolayı genellikle Cevahir AVM' deki şubesini tercih ediyorum.Kahve molası için ideal.. Hele kahvenin yanında getirdikleri çikolatalara ne demeli?





En son gittiğimde ise brownisini denedim.. Tadı oldukça lezzetliydi...






Kahve Dünyasi'nın lezzetlerini beğeniyorum. Ancak şubelerindeki tek sıkıntı servis konusunda oldukça yavaş olmaları.. Servis konusunda biraz daha özenli davransalar daha iyi olabilir.

Fiyat Listesi:
Türk Kahvesi:4 TL
Browni: 8TL





20 yorum :

  1. Başak arada İzmite gelsen burada nerede ne yenir ne içilir anlatsan ne güzel olur:)

    YanıtlaSil
  2. favorı yerlerımdendır dısarıda olduğum zamanlar ılk tercıhımdır

    YanıtlaSil
  3. Kahve denince akan sular duruyo biliyorsun :)
    Browni de çok güzel görünüyor, afiyetler olsun :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Brownisini denemeni tavsiye ederim canım :)) Teşekkür ederim..

      Sil
  4. İlk mağazası Eminönü ama herşey bulunmuyor ne yazık ki ondan dert yakınıyorum yine de kahve olayım ya her gittiğimde içiyorum :)

    YanıtlaSil
  5. Şimdi kahve içesim geldi dur bir yapayım :)

    YanıtlaSil
  6. Cevahir de aynı servis sorununu senelerdir yaşıyorum bende. Resmen zorla gidip para verip kahve içiyoruz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle bu konuda katılıyorum sana.. Bir de sıra beklemek çok sıkıcı :(

      Sil
  7. Büşracığım merhabalar canımmm epeydir yoğundum gelemedim bloğuna aklımda hep buralardaydı.Kahve dünyasının çikolatalarını ben de çok seviyorum fiyatlarıda gayet uygun paylaşımına sağlık canımmm.sevgilerimle..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhabalar canım.. Benim de uzun süredir internet problemim var ;( Yazılarımı da kursta yazıyorum.. Yorumlara da cevap yazamıyorum.. Ne zamandır Kahve Dünyasını yazmak aklımdaydı. Çikolatalarını ve kahvesini ben de seviyorum :) Sevgiler canım..

      Sil
  8. Ben de o çikolata kaplı lokum ile fıstıklı rochesine bayılıyorum. Brownie ise kahve yanına tek tercihim. afiyet olsun canım. Servis sıkıntısı her şubede var. Anadolu / Avrupa yakası hatta şehir dışında gittiğim şubeler oldu ve hepsi aynı maalesef. Hatta şikayet ettim ama pek ilgilenmediler maalesef :(

    YanıtlaSil
  9. Sık alışveriş yaptığım biryer diyebilirim:)

    YanıtlaSil
  10. Kahve Dünyası'nı ben de beğeniyorum. Servis elemanları pek ortalıkta görünmezler. Belki de taktiktir :)) Sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  11. canım cıkolata kokan her yer asktır bana:) karsıya cok gecmıyorum ama tesekkurler guzel bılılerın ıcn

    YanıtlaSil
  12. Cnm kahve dunyasinin kahvelerini ve cikolatalarini cok begeniyorum bende cevahir subesi hep cok kalabalik belki o yuzden servis yavastir:)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...