17 Şubat 2015 Salı

Elite World Business Hotel / L'oliva Restaurant/Florya

Elite World Business L'oliva Restaurantta Bir mutfak iki şef nam-ı diğer Özlem Mekik ve Ayvaz Akbacak'ın   düzenlediği tadım etkinliğinde İtalyan mutfağına özgü lezzetleri denedik. 
Elite World Hotels Mutfaklar Koordinatörü ödüllü şef Mithat Yalçınkaya ve L'oliva Restaurant'ın Executive Şefi Kemal Şenay'ın bizim için seçtiği menü iyiydi.

Elite World Business L'oliva Restaurant Florya, Özel günler kutlamak için  (sevgililer günü, doğum günü, yıl dönümü) güzel alternatiflerden.. Florya Atatürk havalimanı'na, CNR'a çok yakın bir konumda olması da avantaj. Atatürk havalimanına yakın olduğu için konaklama için de tercih edilebilir.


Bir İtalyan lezzeti olan Calzone ile başlangıç yaptık. Lezzeti yerindeydi. Ancak hamuru biraz daha ince olsa daha iyi olabilirdi.


İnselete Di Spinaci, sunum ve lezzet olarak iyiydi. Ispanak yaprakları içerisinde sunulan narenciye filetoları, kavurulmuş ceviz ve  meyvelerin uyumu hoşuma gitti. Meyve, salataya güzel bir aroma katmış.


Vitello İnvoltini, kuşkonmaz ve Hollanda peynirli dana rulo'nun patates taneleriyle sunumu ve tadı güzeldi. Dana jambon'u ete çok yakıştırdım. Etle sunulan patates biraz baharatlı ya da kaşarlı sunulsa daha güzel olabilirdi.


Limone Passion, hindistan cevizli ve ahududu sosuyla sunumunu çok beğendim. Elite World'e giderseniz mutlaka denemenizi tavsiye ederim. Limone Passion, on iki on üç saatlik bir işlemden geçtikten sonra bu lezzet elde ediliyor. 


Bu güzel etkinlik için Bi Mutfak İki Şef'e, bizi güzel lezzetlerle buluşturduğu için ödüllü şef Mithat Yalçınkaya ve L'oliva Restaurant'ın Executive Şefi Kemal Şenay'a ve güzel bir şekilde ağırladıkları için Elite World Hotels'e çok teşekkürler.


Fiyat listesi:
Calzone: 28 TL
İnsalata De Spinaci; 27 TL
Vitello İnvoltini: 50 TL
Limone Passion: 25 TL

Adres:

Florya metrobüs durağının yan tarafında.


Telefon:
0212 411 46 37




Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...