14 Nisan 2014 Pazartesi

“Çöps Çetesi” Aqua Florya’da

                                        

Aqua Florya AVM, minik misafirlerine “Çöps Çetesi”yle geri dönüşümün önemini ve çöp ayrıştırmanın doğaya katkısını öğretecek.
İstanbul’un denize sıfır konumlu ilk alışveriş merkezi Aqua Florya‘yı 19-27 Nisan tarihleri arasında ziyaret edecek minikler, “Çöps Müzesi“nde “Çöps Dünyası”nı yakından görme fırsatı yakalarken, dünyanın en matrak çetesi olan “Çöps Çetesi”nin kahramanlarıyla tanışacak. Çizik Pod, Yağlı Kızartıcı, Fosil Kardeş, Yırtık Kağıt ve dahası; çizgi filmlerde çocukların ilgisini çeken ve oyuncaklarına bayıldıkları onlarca Çöps Çetesi Elemanı Aqua Florya’da olacak!
Dev Çöps Kamyonunun içinde dolaşan çocuklar; cam, plastik ve karton Çöps karakterlerini ayrıştırıp doğru çöp bidonları ile eşleştirecek, oyundaki Çöps karakterlerini doğru çöp bidonuna en kısa sürede atmaya çalışacaklar. İnteraktif bir şekilde oynanacak oyunlarda çocuklar sevdikleri karakterlerle gerçek hayatta eğlenme fırsatı bulurken,  geri dönüşümün önemini ve çöp ayrıştırmanın faydalarını öğrenecek. Çöps kamyonundan çıkan çocukları her aktivite sonrası farklı bir sürpriz bekleyecek.
Çöps Kahramanları, 19-27 Nisan  tarihleri arasında Aqua Florya AVM ana atrium alanında her gün 12.00-19.00 saatleri arasında tüm çocukları bekliyor.

Çöps Çetesi Facebookta: https://www.facebook.com/events/918427041516028/?fref=ts

8 yorum :

  1. istanbulu özledim.yaz tatili gelse diyorummm.sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İstanbul güzel şehir özlenecek şehir :) Sevgiler..

      Sil
  2. Merhaba benim bir sorum olacak. Giriş ya da katılım için herhangi bir ücret alınıyor mu acaba? Teşekkürler.

    YanıtlaSil
  3. selam, ya oğlum bayılıyor bunlara. 4. seri ne zaman gelecek biliyormusunuz? bir de nasıl gidiliyor bu etkinliğe. metrobüse yakın mı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 4. seri ne zaman olur bir bilgim yok.
      Etkinlik alanına gidiş yönergesi:
      Kendi aracınızla Sahil yolundan; Florya tabelalarını takip etmeniz yeterli. Eğer E5 üzerindeyseniz Bakırköy sahil yolu veya Ataköy sahil yoluna girip yine Florya tabelalarını takip edebilirsiniz.

      Metrobüs ile Florya Beşyol durağında inip buradaki dolmuşlara binebilirsiniz.En yakın metrobüs durakları : Sefaköy, Florya – Bağlar, Cennet mah.

      İETT’nin BN1 Halkalı – Eminönü hattı ve BN2 Küçükçekmece – Eminönü hattı otobüsleri’ni kullanarak, Aqua Florya'nın hemen önünde bulunan Belediye Tesisleri durağında inebilirsiniz

      Sil
  4. Çok güzel bir etkinlik, çocuklar buraya gitmişken, akvaryumuda mutlaka ziyaret etmeli, oldukça keyifl, bir yer..

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...