19 Kasım 2013 Salı

Kendi saatini yarat

Saat ben dahil bir çok kişi için vazgeçilmez aksesuarlardandır. Fakat kendi zevkinize göre saat bulmak o kadar kolay değil. Herkeste olan klasik modelleri takmayı sevmiyorum.Kullandığım aksesuar bana özel olmalı. Klasik saatlerden sıkılanlar ve kendi saatini tasarlamak isteyenler için bir önerim var :) saatiniyarat.com


saatini yarat








Saatini Yarat sitesinde bayan ve erkekler için çok güzel alternatif kol saatleri bulunuyor.Saatin kordonundan iç dizaynına saat içindeki yazılara kadar hepsini kendiniz tasarlıyorsunuz. Saat içindeki resim hoşunuza gitmezse kendi resim albümünüzden resim ekleyebiliyorsunuz.Hatta isterseniz yazı bile yazabiliyorsunuz.

Kendi zevkime göre bir saat tasarladım :) Her zaman sadelikten yana olduğum için böyle bir saat tasarladım.Umarım beğenirsiniz.






 Sadece kendiniz için değil sevgililer günü, doğum günü gibi özel günlerde sevdikleriniz için güzel bir hediye olabilir. Şimdiden özel günler için aklımda bir fikir oluştu. Saatini yarat sitesine bir göz atmanızı tavsiye ederim :)





5 yorum :

  1. Çok şık,benim içinde saat vazgeçilmezdir.Kolumda olmadı mı kendimi boşlukta hissederim.Siteye göz atıcam,paylaşım için teşekkürler sevgiler Büşra'cım:)

    YanıtlaSil
  2. aa çok iyiymiş.Yazdım not bir kenara,aklımda bulunsun.Paylaşım için teşekkürler canım.

    YanıtlaSil
  3. Saatsiz ve küpesiz asla çıkmam :) Çok güzelmiş canım çok beğendim saatini :)

    YanıtlaSil
  4. bakmıstım bu sıteyr hedıye ıcın guzel olur

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...