11 Kasım 2013 Pazartesi

Cookplus.com ile Harikalar Mutfağı'na Yolculuk

Cookplus.com mutfağınızda harikalar yaratmak için yola çıkan bir e-ticaret sitesi. Cookplus markası altında kendi ürünlerini de üretiyor. Mutfak dikeyine odaklanan Cookplus evimizin her köşesine harika dokunuşlar yapmayı hedefliyor.


2012 yılında kurulan Cookplus şu an bünyesinde elli markayı barındıran, dört bin ürüne ev sahipliği yapan bir e-ticaret sitesi haline geldi. Her geçen gün büyüyen Cookplus, bizlerden gelen dönüşlere ayrıca önem veriyor. Bizlere daha iyi hizmet sunabilmek için Yurtiçi Kargoyla çalışmaya başlayan Cookplus, müşteri şikayetlerine anında dönmek için çağrı merkezi ekibini de genişletmiş. Bir taraftan alt yapısını güçlendirirken diğer taraftan da mobil projeler üzerinde çalışıyor. Beyin takımına işinde uzman yeni kişileri dahil eden Cookplus, hayatımızda olumlu farklar yaratan bizden bir marka!


Cookplus.com'un önemli projelerinden olan Harikalar Mutfağı'nda şu an 80 blogger yer alıyor. Tasarımı yenilenen, takipçilerine eğlenceli ve farklı içerikler sunan Harikalar Mutfağı, yeni bir yıla başlangıç yapacak. Ekim ayında Cooklife e-dergisinin ilk sayısını çıkaran Cookplus Aralık ayında ikinci sayısını çıkarmaya hazırlanıyor.Ayrıca Fırıldak ailesi sponsorluğu ile Türkiye'de digital ortamda animasyon webisode devrimine öncülük ediyor.




Cookplus.com'un özel ayrıcalıklarından faydalanmak için tıklayın!

16 yorum :

  1. bilgi için teşekkürler efendim:)

    YanıtlaSil
  2. Duydum ama tam nedir ne değildir bilmiyordum bu markayı. Hemen inceliyorum

    YanıtlaSil
  3. Bilgi için çok teşekkürler...teknoloji ile birlikte gelen yenilikler ufkumuzu genişletiyor...

    YanıtlaSil
  4. ilk kez duydum guzel bir siteye benziyormus:)
    bu arada mimledim seni canım sevgiler:)

    YanıtlaSil
  5. Güzel ürünler varmış paylaşım için çok teşekkürler canımmm.

    YanıtlaSil
  6. Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım ama ben mim kabul etmiyorum maalesef :((

      Sil
  7. Okur okumaz inceledim. Bazılarının fiyatı uçuk olmasına rağmen bazı şeyler de ortalamının altında. Çok faydalı bir paylaşım olmuş teşekkürler.

    YanıtlaSil
  8. Hic bilmiyordum tesekkurler

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...