9 Şubat 2013 Cumartesi

La Vita Patisseria Pastanesi -Nişantaşı

La Vita Patisseria Pastanesi Nişantaşı Vali Konağı caddesinde küçük ama şirin bir pastane. Güzel havalarda dışardaki masalarda oturabiliyorsunuz. İçerde de iki masası var.Bu pastanedeki her şey çok taze ve çok güzel.Ben Milföylü Pastasını denedim.Gayet başarılı.Ancak İtiraf etmeliyim ki ilk gördüğümde milföy sert olduğu için yiyebilir miyim diye düşündüm.Ama benim gibi ilk başta korkmanıza gerek yok.Pastayı bir güzel afiyetle yedim :)
Pastaneden kardeşimin doğum günü için Beyaz Çikolatalı Frambuazlı Pasta aldım ve pastası da oldukça başarılıydı.Hafif ve lezzetli.
Fiyat listesine gelince:
Fiyatlar kaliteye göre uygun.
Milföylü Pasta:6,5 TL
4-6 kişilik pastanın fiyatı:33 TL

15 yorum :

  1. aman Allahımm çok lezzetli görünüyorlar :O ama bu hiç adil değillll :D

    YanıtlaSil
  2. harika görünüyorlar..dietteki biri için rüya gibi :)

    YanıtlaSil
  3. harika :)
    merhaba sizde benim gibi yeni katılanlardansınız sanırım :)
    banada beklerim izleyicim olursanız mutlu olurum,görüşelim bol bol sevgiler...
    http://ugurbocegimmutfagi.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  4. Blogunuz zevkli hazırlanmış. Yemekler ve fotoğraflarda çok güzel. Tebrikler.

    YanıtlaSil
  5. :)Hepinize o güzel düşünceleriniz için çok teşekkür ederim. Yemeyi sevenlerin burada olması çok sevindirdi beni.Diyette olanlarda haftada bir ödüllendirsin kendini :))

    YanıtlaSil
  6. Uğur Böceği Mutfağı bloğunu ziyarete geldim:)Çok güzel şeyler var yorumumu bile attım.Bende blogta yeniyim :)İrtibatı koparmayalım canlarım.Zelihacım o güzel düşüncen için ayrıyeten sana da çok teşekkür ediyorum

    YanıtlaSil
  7. memnun oldum canım hoşgeldin sende :) Bu arada istanbula geldim mi seni bulurum ona göre ; )

    YanıtlaSil
  8. Hoşbulduk canım.Sende bloğuma hoşgeldin:)Tabiki ben burdayım.İstanbula geldiğinde haberim olsun:))

    YanıtlaSil
  9. Milföy pastaya bayılırım sabah sabah muhteşem oldu seni ziyaret etmek :) Harika şeyler var burda :)

    YanıtlaSil
  10. :)Bu pastanedeki herşey çok güzel.Muhakkak yolun düştüğünde uğramalısın.Hem fiyatları da uygun

    YanıtlaSil
  11. La vita'nın en güzel pastası milföy pasta bence. Sabah erken uğrayabilirsen çekirdekli esmer poğaçaları da çok güzeldir.

    www.seregonsworld.blogspot.com

    YanıtlaSil
  12. Çekirdekli olan herşeye karşı hassasım :)Mutlaka önerini değerlendireceğim.Son gittiğimde küçük suflelerinden denemek istedim kalmamıştı :( Suflesi de çok güzel

    YanıtlaSil
  13. Merhabalar bende iade-i ziyarete geldim çok teşekkürler yorumunuz için. Çok güzel bir bloğunuz var. Tatlılara dayanamadığım için direk bu kategoriye girdim sanırım :) Gezdiğiniz yerler hakkında detaylı bilgiler vermeniz resimlerle anlatmanız çok hoş olmuş. İstanbula çok sık gelemesemde nerde ne var bilmek güzel . Hoşçakalın..

    YanıtlaSil
  14. Birde yorum ayarlarına girip kelime doğrulamayı kaldırırsanız yorum yazmak daha kolay olacak. Bu şekilde karşımıza karışık harfler gösteren bir tablo geliyor. Beni de daha önce blog arkadaşlarım uyarmıştı bu konuda. Kelime doğrulamayı kaldırınca daha fazla yorum almaya başladım. Sizinle de paylaşmak istedim.

    YanıtlaSil
  15. Merhaba Zeynepcim;Bende senin gibiyim.Tatlıya hiç dayanamıyorum :)Güzel düşünce için ayrıca teşekkür ederim.Elimden geldiğince faydalı olmaya çalışıyorum.Bu arada uyarını dikkate aldım.Hemen kelime dorulamayı kapattım.Teşekkürler:)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...