17 Eylül Çarşamba günü Taksim'in en güzel konumundaki Grand Hyatt' ta Şef Fabio Brambilla ile Gelato Workshopundaydık. Kendisi Gelato konusunda uzman şeflerden biri. Şef, Milano'da aldığı Aşçılık eğitimini tamamladıktan sonra Amerikada ve bir çok Avrupa ülkesinde çalışmış. 2012'den beri de Grand Hyatt Taksimde çalışıyor.
Fabio Brambilla, Gelato tutkusundan dolayı Venedik'te Art of the Authentic Italian Gelato'da Master programına katılmış bir şef. Gelato yapımında en önemli şey, şekerin ayrıştırılarak kullanılması. Bu ayrıntıyı da workshop sayesinde öğrenmiş olduk. Ayrıca doğal malzemelerle yapılıyor olması da Gelato'yu daha lezzetli hale getiriyor.
Şefimizin bizim için özel olarak hazırladığı vanilyalı, yoğurtlu, mangolu, çilekli Gelato'nun tadına baktık.
Benim favorim; çilekli Gelato oldu.
Gelato yapımı şef Fabio Brambilla'dan, sunum benden :)
Bu güzel etkinlik için Grand Hyatt'a ve Fabio Barambilla'ya çok teşekkürler.
Adres:
Taşkışla caddesi, No:1 Taksim
Telefon:
0212 368 12 34
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder