29 Kasım 2015 Pazar

DoubleTree by Hilton/360 East Moda/Kadıköy/Tarçın Event's 5.Yıl Kutlaması

360 İstanbul East Moda, Kadıköy sahil şeridinde bulunan  DoubleTree by Hilton Hotel'in terasında bulunuyor. 360 derece panoromik boğaz manzarasına sahip ferah bir mekanda brunchın tadını çıkarabilirsiniz.


21 Kasım Cumartesi günü  güzel bir brunch ile Tarçın Event's in 5. yılını kutladık. Her etkinlikte olduğu gibi Fatma bu organizasyonda da  bütün ayrıntıları düşünmüş. 


 Brunchta çeşidi bol, lezzetler iyi. Brunch, Serpme Kahvaltılık, Ara Sıcaklar( Izgara Hellim, Su Böreği, Sigara Böreği, Sucuk, Sosis, Menemen ), Yumurta çeşitleri( Peynirli-Sosisli-Mantarlı Yumurta) olmak üzere 3 bölümden oluşuyor. Sınırsız çay ve kahve seçeneğiyle fiyatı 55 TL. Hafta içi ve hafta sonu 10:00 ile 13:00 saatleri arasında tercih edebilirsiniz.





 



Adres:
Caferağa mah. Albay Faik Sözdener cad. / Kadıköy ( Kadıköy iskelesine yürüme mesafesinde  )

Telefon:
0216 542 43 50
0216 542 43 51


Davet için Fatma Samsa Yılmaz'a, bizi güzel bir şekilde ağırladıkları için 360 East Moda çalışanlarına ve bizi düşünen sponsorlarımız Mustela, Bebak, Mamipower, Bioderma, İxora, Dizayn İst, Scotch Brite, 3M, Postit, Beliz Kozmetik, Topiccrem, Molfix, Gül Tasarım, Activa, Sac Bakım, Kliksa, Cosmed, Cook, Amway, Electrolux, Shoe City, Comfort, Le Soeil' e hediyeleri için çok teşekkürler..



Sponsorlar ve etkinlikle ilgili detaylar bir sonraki postta..



10 Kasım 2015 Salı

Wyndham Grand İstanbul Kalamış-Ouzo Roof Restaurant'ta Brunch Keyfi

Ouzo Roof Restaurant, 2014'ten beri Wyndham Grand İstanbul Kalamış otelin terasında hizmet veriyor. Anadolu yakasında hafta sonu açık büfe arayanlar için tavsiye edeceğim mekanlardan..Ouzo Roof Restaurant'ın mutfağı, Mehmet Yalçınkaya'nın maharetli ellerinde..
8 Kasım Pazar günü Özlem Mekik sayesinde Ouzo Roof Restaurant'ın lezzetlerini tanıma fırsatım oldu. Hafta sonu 11:00 ile 15:00 saatleri arasında eşsiz manzara eşliğinde brunch keyfi yapabilirsiniz. Peynirlerden, şarküteriye, mezeler ve tatlılara kadar yaklaşık 300 çeşit bulunuyor. Kahvaltıda beyaz ve kırmızı et, pilav makarna gibi sıcak yemek servisleri de var. Sahanda yumurta için masalarda bulunan bilgi fişini doldurmanız yeterli. 






Ev yapımı ekmekler, poğaçalar, kruvasanlar..




Ekşi mayalı hamurdan gözleme ve ev yapımı makarna yapıyorlar :) 




Tatlıların sunumları çok hoşuma gitti. Kahvaltı ( Kahve altı ) nızı bitirdikten sonra günün en güzel saatinde damak zevkinize göre tatlınızı seçip manzaraya karşı kahvenizi yudumlayabilirsiniz.




Resimde gördüğünüz sunum fikri bana ait. Beğendiniz mi? 




Adres:
Fener Kalamış caddesi/Kadıköy (Kadıköyde Şükrü Saraçoğlu stadından düm düz ilerleyin.Sağda göreceksiniz. Yaklaşık 10 dakika yürüme mesafesinde)

Telefon:
0216 400 00 00

Fiyat:
90 TL

Bu güzel organizasyon için Özlem Mekik'e, bizi güzel bir şekilde ağırladıkları için Wyndham Grand İstanbul Kalamış-Ouza Roof Restaurant çalışanlarına, şeflerimiz Mehmet Yalçınkaya'ya, tatlı sunumunda bana destek olan arkadaşımıza çok teşekkürler. 


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...