30 Ocak 2015 Cuma

HAYDİ ÇOCUKLAR AQUA FLORYA’YA ÖRÜMCEK ADAM OLMAYA


Sömestr tatilinde, İstanbul’daki çocuklar için en eğlenceli etkinlik, Aqua Florya’nın gerçekleştireceği Spider-Man etkinliği olacak.

İstanbul’un denize sıfır tek AVM’si olan Aqua Florya, bu sömestrda çocuklara unutamayacakları bir etkinlik hazırladı. 31 Ocak – 8 Şubat tarihleri arasında, Aqua Florya’da gerçekleştirilecek olan etkinlikte, Örümcek Adam workshop’u, tırmanma duvarı, Örümcek Adam boyama atölyesi ve pek çok etkinlik bir arada olacak. 


Marvel Comics'e bağlı Stan Lee ve Steve Ditko tarafından yaratılan ve ilk kez Marvel Comics'in "Amazing Fantasy" isimli çizgi romanının 15. sayısında 1962 yazında ortaya çıkan Örümcek Adam, İstanbul'da küçük dostlarıyla buluşarak onlara unutamayacakları eğlenceli anlar yaşatacak.


Etkinlik sayesinde, 9 gün boyunca aileler alışverişin tadını çıkarırken, çocuklar da hayran oldukları Örümcek Adam'ın unutulmaz etkinliğiyle uzun okul döneminin stresini atma şansı yakalayacak.

Etkinliğe katılım ücretsiz olup, etkinlik Aqua Florya zemin katta gerçekleştirilecek. Etkinlik alanındaki LED ışıklandırmalı binalar, interaktif duvar, 3D fotoğraf bölümü ve Örümcek Adam duvarı eğlenceye ortak olmak isteyen çocukları bekliyor!

Etkinlik hakkında detaylı bilgi almak için  Facebook etkinlik sayfasını ziyaret edebilirsiniz: http://on.fb.me/1A6O4kd

Ayrıca etkinlik hakkındaki tüm gelimeleri Aqua Florya’nın sosyal ağlarından takip edebilirsiniz.



www.aquaflorya.com

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...